KOPPIE KOPPIE HUIDVERZORGING

nieuw bij Koppie Koppie

MENU

MINI

Huidanalyse / reinigen / dieptereiniging / masker / dag-nachtverzorging
30min.
€30

BASIC

Huidanalyse / reinigen / dieptereiniging / onzuiverheden verwijderen / epileren harsen wenkbrauwen / masker / dag-nachtverzorging
50min.
€42,50

RELAX

Huidanalyse / reinigen / dieptereiniging / masker / massage / dag-nachtverzorging
50min.
€42,50

TOTAL

Huidanalyse / reinigen / dieptereiniging / onzuiverheden verwijderen / epileren harsen wenkbrauwen / masker / massage / dag-nachtverzorging
75min.
€60

LUXE

Huidanalyse / reinigen / extra dieptereiniging / onzuiverheden verwijderen / epileren harsen wenkbrauwen / ampul / masker /oogmasker / massage / dag-nachtverzorging
90min.
€72

HYALURONIC

Hyaluronzuur beschikt over een intensief vochtbindend vermogen. De vochtdepots in de verschillende huidlagen worden aangevuld en rimpeltjes merkbaar gladgestreken. Naast dit vochtbindende opvuleffect stimuleert hyaluronzuur de celvernieuwing en beschermt tegen schadelijke milieu invloeden. De huid ziet er gladder voller en steviger uit.
€75

C-PURE

Vitamine C is een anti stress vitamine en is noodzakelijk voor de huid het biedt afweer tegen vrije radicalen die de celstructuur aantasten. Zorgvuldig op elkaar afgestemde ingrediënten in dit treatment hebben een vochtinbrengende werking en verlenen de huid veerkracht en elasticiteit. De huid ziet er glad, jong en fris uit.
€75

KIWICHA

Kiwicha is het goud van de Inca’s. Anti age verzorging uit de natuur. Herstructureert de gedehydrateerde, droge, gevoelige en rijpe huid. Voor een frisse ontspannen uitstraling.
€75

RETINOL-THERMO FACE GYM

Vitamine A is van groot belang voor de structuur en werking van de huid en heeft een stimulerend effect op de ouder wordende huid. Klapp cosmetics gebruikt hiervoor retinol. Het resultaat is zichtbaar: een frisse, elastische huid.
€75

ASA PEEL

Bij het ouder worden, wordt de huid dikker en minder doorlaatbaar, rimpels worden dieper en de activiteit in de hoornlagen vermindert. De huid wordt moe, glansloos, oneffen en vlekkerig. Een droge en schilferige huid die niet meer zo strak en elastisch aanvoelt is het resultaat. Door behandeling met producten die fruitzuren bevatten, bereikt u binnen de kortste keren een blijvend resultaat.
€95
ASA PEEL kuur (3 behandelingen) €240
losse afname i.c.m. treatment
epileren / harsen wenkbrauwen €10 €7,50
verven wenkbrauwen €10 €7,50
verven wimpers €10 €7,50
verven wenkbrauwen en wimpers €17,50 €12,50
verven/ epileren/harsen/ wenkbrauwen €17,50 €12,50
verven wimpers / wenkbrauwen/epileren €25 €17,50
harsen bovenlip €10 €7,50
harsen kin €10 €7,50
harsen bovenlip/ kin €15 €12,50
harsen wangen €15 €12,50
harsen bovenlip/ kin/ wangen n €22,50 €17,50

AFSPRAAK

050-5014323

Koppie Koppie Huidverzorging Koppie Koppie Huidverzorging Koppie Koppie Huidverzorging Klapp